Det lokale håndværksbryggeri
Tryk på link for at få adgang til All-Grain Brewing Guide - Part 1
Tryk på link for at få adgang til All-Grain Brewing Guide - Part 2
Tryk på link for at få adgang til All-Grain brygningspræsentation
* Rengøring/desinficering
* Maltning – Udblødning får kornet til at spire – enzymer dannes
* Valsning – Grovdeling af malt for at enzymer kan nedbryde stivelse og proteiner
* Mæskning – indmæskning, forsukring, udmæskning
* Kogning – udfældning af proteiner, tilsætning af humle og øvrige krydderier
* Køling – udfældning af proteiner, mindsker nedkølingsperiode
* Gæring – Tilsætning af gær (typisk 2 uger)
* Tapning – på flaske eller fad
* Modning – øllets karakter samles over tid (typisk 2 – 12 måneder alt efter øltype)
Husk, at de bedste bryggere er ofte dem, der brygger den samme opskrift mange gange, justerer på en enkelt ting af gangen og som tager fyldige notater, både under selve brygprocessen og til smagning og evaluering.